Cautare

62167 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (8.06 secunde)
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Municipiul Targoviste este prezent cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita. Unitatea se va numi Renault Tehnologie Roumanie - RTR, iar investitiile se vor ridica la 450 de milioane de euro.
Un copil de 6 ani dintr-o localitate a judetului Dambovita a murit, luni, muscat de cainele familiei.
Mircea Geoana are si el aerul ca o astfel de intentie a fostului lider al PSD nu ii este tocmai pe plac. Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
O rapire OZN in documentele politiei din Argentina (Autor : ... La un moment dat, ei au simtit un soc brusc si au observat ca vehiculul era din nou pe sosea.
Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii. Indiferent de ce se va intampla, taraboiul, tambalaul, babilonia din tara nu se vor opri cu una, cu doua.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. "Din acest moment suntem impreuna. Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu.
Craiova, gata de inaugurarea stadionului! Anuntul facut de olteni pe site-ul oficial Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranta la finalul lui octombrie: ... Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al gruparii din Banie, oficialii anunta ca partida cu Voluntari va fi ultima desfasurata la Severin.
Ora de iarna se aplica, in fiecare an, in ultima noapte de sambata spre duminica din luna octombrie. Astfel, in noaptea de 28 spre 29 octombrie 2017, ora 04:00 devine ora 03:00.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. Pe ringul pietei de capital, fiecare secunda poate fi fatala.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. Din acelasi motiv a fost adaugata si cea de-a doua reprezentatie, ce va avea loc mai devreme decat cea stabilita initial.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
google-analytics.com